Правила спілкування на Голем

З 2021 року Голем прагне бути дружнім співтовариством, яке розділяє і поважає творчі роботи та індивідуальні інтереси інших. Ми надаємо безліч цікавих способів поділитися контентом, поспілкуватися і подружитися з учасниками з усього світу. Ми сподіваємося, що ви отримаєте позитивний досвід і допоможете зробити свій внесок у розвиток спільноти.

Спільнота працює спільно, щоб підтримувати цивілізовану обстановку, модеруючи наш власний контент і відзначаючи неналежну поведінку.

Тут є чим зайнятися і на що подивитися, і є правила і рекомендації, яких потрібно дотримуватися, більшість з них – мають здоровий глузд. Всі ми люди, за винятком спам-ботів, вони навмисно порушують правила і мають бути усунені!

Загалом, ми всі розважаємо одне одного, веселимося, заводимо друзів і зберігаємо реальність. Іноді речі можуть бути занадто реальними або виходити за рамки. Хоча конструктивна критика є однією з форм прийнятного "негативного" зворотного зв'язку, ми не допускаємо вміст або спілкування, яке є явно нешанобливим або зловмисним за своєю природою. Цей запис роз'яснить деякі очевидні й не дуже очевидні рекомендації та правила. Дякую, що прочитали.

1. Обліковий запис

Облікові записи дозволяють учасникам ділитися контентом, залишати відгуки, кастомізувати сторінку профілю і спілкуватися з іншими учасниками сайту. Спільнота поважає членів, які беруть участь у громадянських дискусіях, діляться якісним контентом і роблять загальний позитивний вплив на досвід інших. Якщо ваш обліковий запис використовується для негативного впливу на спільноту, його статус і зміст підлягають модерації.

Ми не рекомендуємо:

  • Обходити заборони. Створення іншого облікового запису для повторення порушення, вчиненого на наявному обліковому записі.
  • Грати з системою. Штучне підвищення досвіду, рівнів або видимості контенту
  • Спамити. Розміщення неактуального, недоречного або рекламного контенту.
  • Видавати себе за когось. Не вводьте інших в оману, щоб вони повірили, що ви той, ким не є.
  • Використовувати невідповідні імена користувачів. Нецензурна лексика, расизм, зареєстровані торгові марки є прикладами невідповідних імен.

2. Етикет

Від членів спільноти очікується дотримання належного етикету під час взаємодії із суспільством.

Будь ласка, не треба:

  • 2.1: Ображати інших або їхній контент. Конструктивний зворотний зв'язок доречний, але будьте шанобливі.
  • 2.2: Використовувати мову ненависті, принизливі терміни або здійснювати особисті нападки на інших.
  • 2.3: Тролити або навмисно порушувати дискусію за темою.
  • 2.4: Починати драму або брати участь у ній. Не створюйте контент, який розпалює драму.
  • 2.5: Розміщувати чиюсь особисту інформацію. Ніколи не діліться інформацією про будь-кого в реальному світі. Це небезпечно і є серйозним порушенням недоторканності приватного життя.
  • 2.6: Бути надмірно ненормативним. Ніякої ненормативної лексики в назвах, ніколи в негативному контексті, зводьте її до мінімуму скрізь, включно з коментарями.

2.1. Переважна мова спілкування

Українська мова є основною мовою спілкування в цій спільноті. Що стосується представлених матеріалів, якщо зображення адекватно відображають попередній перегляд змісту, зрозумілий усім, ми не заперечуємо проти додаткових описів іншими мовами. Ми, як і раніше, рекомендуємо надавати український переклад і можемо попросити його в деяких випадках.

3. Реклама і просування

Просування контенту, веб-сайтів і послуг третіх осіб у більшості випадків заборонено.

Будь ласка, не треба:

  • 3.1: Надавати посилання на незаконні або небезпечні веб-сайти, включно з сайтами, присвяченими епілепсії або тригерам (мигалки, кричалки тощо), неналежними (порнографія/не-PG сайти), азартними іграми, хакерством, наркотиками, шкідливими програмами або саморекламованими комерційними сайтами.
  • 3.2: Використовувати заохочувальні винагороди. Ми хочемо, щоб сайт був відкритим і справедливим; надання стимулів користувачам в обмін на голоси, слідування вашим соціальним мережам тощо не допускається. Це також стосується розіграшів, які вимагають такого роду участі. Проведення конкурсу, що вимагає участі в ньому, - це нормально, але не в тому випадку, якщо участь полягає в тому, щоб просто стежити за вашими акаунтами на цьому сайті або за його межами.
  • 3.3: Використовувати рекламні посилання. Скорочувачі URL-адрес, що вимагають перегляду реклами перед переадресацією користувачів до кінцевого пункту призначення, не допускаються. Див. виняток № 2 у розділі "Комерційна реклама".
  • 3.4: Спам. Не розміщуйте нерелевантний контент, дублюючий контент або непотрібні перехресні пости в різних розділах. Не розміщуйте контент, що не має цінності або значущості для нашої спільноти.

4. Комерційна реклама

Не використовуйте Голем для залучення трафіку або уваги до комерційних починань. Посилання на особисті сайти, проєкти та соціальні мережі дозволені.

Виняток 1: Професійні портфоліо та комісійні. Команди будівельників Minecraft, партнери Minecraft Market Place і учасники, які роблять некомерційний внесок у спільноту, можуть вказувати, що вони приймають комісійні або посилатися на свої зовнішні портфоліо. Створення комерційної сторінки, такої як оголошення цін, викладення деталей найму або переговори про комерційні угоди на Големі заборонені.

Виняток 2: Рекламні посилання. Щойно на вашому профілі буде більше сотні карми, вам буде дозволено обмежене використання рекламних посилань на ваших матеріалах, що завантажуються. Ми, як і раніше, рекомендуємо додати альтернативне посилання без реклами в опис, щоб у ваших підписників був вибір.

Виняток 3: Пожертвування та послуги підтримки. Вам дозволено приймати пожертвування або давати посилання на послуги підтримки, такі як DonationAlerts або ваш Boosty. Пожертвування і підписка повинні бути необов'язковими і не використовуватися в якості платної стіни. У крайньому разі, надайте зразок або демонстрацію вашої роботи.

5. Матеріали

Голем - це контент, створюваний учасниками. У цьому розділі подано правила та рекомендації для різних типів контенту.

Будь ласка, не треба:

  • Красти / змінювати / плагіатити чужі роботи. Розміщуйте тільки ті матеріали, які були створені вами особисто. Якщо ви публікуєте перетворюючу роботу "добросовісного використання", попросіть дозволу в оригінального автора і вкажіть посилання на автора.
  • Рекламувати комерційні послуги. Дізнайтеся більше в розділі "Просування і реклама" на цій сторінці.
  • Створювати контент за допомогою програм. Ви можете використовувати інструменти для допомоги у створенні контенту. Контент не повинен бути створений тільки за допомогою автоматизованого процесу або алгоритму. Кредитуйте будь-які джерела, які ви використовуєте.
  • Спам. Приклад: кілька повідомлень одного й того ж змісту, поодинокі повідомлення без змісту.
  • Розміщувати чіти. Ми не підтримуємо моди, які заохочують злом, гріферство, чітерство або подібну поведінку.

5.1. Ресурспаки

Ресурспаки змінюють зовнішній вигляд оригінальної гри. Як правило, ресурспаки змінюють текстури гри, але вони також підтримують зміну звукових ефектів, моделей і багато чого іншого.

Будь ласка, не треба:

  • Розміщувати пакети без будь-якого попереднього перегляду. Наочно ілюструйте роботу ресурсного пакета за допомогою зображень, тексту та/або відео.
  • Публікувати паки з незначними змінами. Якщо пакет тільки налаштовує або додає неймовірно малу кількість текстур/звуків/елементів користувальницького інтерфейсу, він може вважатися спамом. Пак не обов'язково має бути на 100% завершеним перед розміщенням, але він має дати відвідувачам вагому причину завантажити першу версію.
  • Порушувати закони про авторське право або торговельну марку. Не використовуйте текстури, музику або звуки, захищені авторським правом, із джерел, що не мають авторських прав. Не розміщуйте текстур паки, створені шляхом модифікації або збирання частин з інших текстур-паків.
  • Розміщувати паки, що містять оригінальний контент Minecraft. Це порушення авторських прав, і текстур-паки мають складатися не так. Вони мають містити лише змінені або додані файли, що дає змогу змішувати та поєднувати їх, а також значно зменшує розмір файлу.

6. Скарга

Якщо ви побачили, що щось суперечить правилам, будь ласка, повідомте про це, щоб ми могли якомога швидше розглянути і вжити заходів. Після повідомлення, будь ласка, будьте терплячі, оскільки може знадобитися час для розслідування і розгляду належних дій. Докладний звіт із посиланнями на докази допоможе нам вирішити проблему належним чином.

Будь ласка, не треба:

  • Повідомляти про думки, з якими ви не згодні.
  • Повідомляти про контент, який не відповідає вашим особистим очікуванням якості. Усі з чогось починають.
  • Повідомляти про старий контент за незначні порушення.
163 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии