Як зробити кольоровий текст в майнкрафт і всі коди для кольорів на серверах Minecraft

Кольоровий текст - одна з ключових особливостей серверів майнкрафт, яка робить їх такими унікальними та барвистими.

Изображение записи на Голем

Багато серверів, включаючи нашу студію EnotTeam, розуміють, що грамотно підібраний кольоровий текст - це основний фактор утримання та стимулювання аудиторії, щоб вони донатили. Коли бліді кольори викликають байдужість у людей, яскраві моменти виштовхують лише позитивні враження та емоції.

Це неймовірно, оскільки ви можете писати кольоровим текстом майже скрізь: в донат-меню, чаті, табі, табличках; навіть ніки та префікси можна зробити кольоровими! Абсолютно всі плагіни, що виводять якусь інформацію вашим гравцям, мають підтримку кольорових кодів.

Повний список кольорових кодів - зберігайте й не втрачайте!

Розробники плагіна Essentials добре попрацювали, створивши повноцінну книгу з описом всіх доступних способів форматування тексту; її можна отримати за допомогою команди /kit color

Якщо цей набір для вас недоступний, ви завжди можете скористатися цифровою схемою:

Изображение записи на Голем

Колірні коди майнкрафт &0 - чорний, &1 - синій, &2 - зелений, &3 - бірюзовий, &4 - кровавий, &5 - фіолетовий, &6 - помаранчевий, &7 - світло-сірий, &8 - сірий, &9 - світло-синій, &a - світло-зелений, &b - блакитний, &c - червоний, &d - рожевий, &e - жовтий, &f - білий. Форматування &k - абстрактний, &1 - жирний, &m - закреслений, &n - підкреслений, &o - нахилений, &R - монохромний

Як форматувати текст в майнкрафт

Для кольорового та типографічного форматування тексту використовується символ &, після якого вказується номер кольорового коду та сам текст. Нам просто необхідно вказати всі параметри в налаштуваннях певних назв, написати це в чаті і т.д. - залежить від ваших конкретних цілей та того, що ви хочете прикрасити.

Изображение записи на Голем
Изображение записи на Голем
Изображение записи на Голем

Комбінування не обмежено, ніхто не завадить вам створювати текстові шедеври:

Изображение записи на Голем
Изображение записи на Голем

Порада від експертів EnotTeam щодо форматування тексту

Під час розробки безлічі різних серверів ми помітили дуже важливу деталь: кривавий і червоний кольори в разі зловживання негативно впливають на гравців, виводячи їх із себе.

Серйозно, ці кольори в множинній кількості просто дратують очі, постарайтеся уникати їх!

Чудовий приклад колірного і типографічного поєднання представлений в нашій збірці "Виживання L" в лінійці товарів "Збірки для швидкого і успішного старту майнкрафт серверів"

Текст читається легко, усі пункти меню зрозумілі та ясні, кольори не ріжуть очі; навпаки, поєднуються максимально гармонійно і встановлені відповідно до всіх основ дизайну та теорії кольору. І це прекрасно, адже гравцям приємно все кольорове.

Изображение записи на Голем

Успішний приклад кольорового поєднання

Изображение записи на Голем

Успішний приклад кольорового поєднання

Більше корисної інформації можна знайти тут: EnotTeam - Створення серверів Майнкрафт

219 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии