Не відображаються скіни в майнкрафт на сервері - налаштовуємо SkinsRestorer на піратському сервері

Скіни - унікальна особливість Майнкрафта, яка дає змогу самовиражатися гравцям цієї чудової гри. Хтось ставить серйозні скіни, хтось - "рофляні", хтось скіни улюблених ютуберів-майнкрафтерів.

Изображение записи на Голем

Та сама можливість встановити свій скін досягається завдяки Ліцензійній версії Майнкрафту та діям з боку Mojang - усі скіни гравців, які купили Майнкрафт, зберігаються на віддаленому сервері, а в разі їхнього входу - довантажуються.

Але як же бути "піратським" серверам, їхнім гравцям та їхнім адміністраторам, адже без увімкненої опції online-mode сервер перестане перевіряти наявність ліцензії, а отже - довантажувати скіни гравців.

У команди Майнкрафт студії EnotTeam є відповідь - вихід є завжди.

Изображение записи на Голем

Я - адміністратор, скіни на моєму Майнкрафт сервері не довантажуються

Якщо ви є адміністратором сервера, а скінів гравців не видно, а вмикати вхід тільки з ліцензії вам не хочеться - є стороннє рішення.

Йдеться про плагін SkinsRestorer, який після свого встановлення відновлює відображення скінів, виступаючи таким собі посередником між вашим сервером і сервером скінів від Mojang.

Так, це той самий плагін, завдяки якому з'явилися "Скіни за ніками майнкрафт" - цьому присвячений не один десяток сайтів. І справді зручно - гравець шукає скіни, вибирає найкращий на свій розсуд і просто встановлює його на будь-якому сервері, використовуючи команду /skin нік. Звідси і назва - скіни за ніками.

Для встановлення плагіна SkinsRestorer вам потрібно:

1) Завантажити його з офіційного сайту (клік)

2) Закинути .jar файл у папку /plugins вашого сервера

3) Видайте групі default право skinsrestorer.playercmds - це дасть змогу вашим гравцям змінювати свої скіни, видаляти їх і відновлювати.

Після перезавантаження сервера відображення скінів на вашому сервері буде повністю відновлено.

Изображение записи на Голем

Майнкрафт - скіни за ніками

Я - гравець, граю на сервері, а там не відображаються скіни

У такому разі ви можете порадити адміністратору сервера плагін SkinsRestorer - якщо адміністратор сервера не егоїст, то він прислухається до вас і внесе зміни на свій сервер. Можете докласти посилання на нашу статтю як інструкцію.

Більше корисної інформації можна знайти тут:

163 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии