PlaceholderAPI як засіб відображення інформації в Майнкрафт

Це потужний інструмент, що допомагає створювати більш інформативні та інтерактивні повідомлення на сервері. Плагін також люблять називати PAPI (папі).

Изображение записи на Голем

Приклад: Гравець заходить на сервер, сервер при цьому пише повідомлення в чат про підключення гравця, відображаючи префікс гравця з плагіна LuckPerms. %luckperms_prefix% буде замінено на "Гравець".

Як із цим працювати?

Спершу вам треба встановити плагін на сервер, після чого перезапустити сервер. Плагін завантажити можна звідси КЛІКАЙ

Изображение записи на Голем

Плагін створить у разі правильного встановлення папку. У якій міститиметься 1 основний файл конфігурації та 1 папка для розширень.

Встановлення розширень

Для встановлення розширень зазвичай достатньо ввести команду, не завантажуючи файл. Але є плагіни, які надають файл, який потрібно завантажити та вивантажити в папку "expansions", але в нашому випадку ми розглянемо, як встановити розширення для цього плагіна стандартним способом.

Встановити ми спробуємо розширення для PAPI від LuckPerms, воно дозволить нам виводити префікс поточного гравця.

Для встановлення розширення нам знадобиться команда/papi ecloud download (розширення). Замість "розширення" ми можемо вписати будь-яке доступне нам, весь список можна подивитися тут або тут.

Щоб встановити для LuckPerms розширення, ми використовуємо:/papi ecloud download luckperms

Изображение записи на Голем

Після введення цієї команди ви можете перезапустити плагін, що зламає інші плагіни, які використовують PAPI, або найкращий варіант - перезапустити сервер.

Після цього кроку ми вже можемо використовувати плейсхолдери з LuckPerms або будь-якого іншого розширення без додаткового налаштування.

Изображение записи на Голем

Існує також команда /papi ecloud update all для оновлення всіх розширень, але майте на увазі, що вона може пошкодити поточні встановлені вами розширення, тому обов'язково зробіть резервну копію.

Попередній перегляд виведеного значення

PAPI також надає базовий набір команд для роботи із заповнювачами, зараз ми розглянемо команду, яка допоможе нам із перевіркою виведеної інформації із заповнювачів.

Ця команда може стати в пригоді, якщо ви намагаєтеся відобразити власне значення (наступний пункт у статті) або під час написання плагіна.

Команда пишеться так: /papi parse (нік/me/--null) (плейсхолдер).

Команду можна використовувати на собі або на іншому гравцеві, відображаючи значення від його імені. Уявіть таку ситуацію, ми адмін і знаємо, який вигляд має наш префікс, але ми також хочемо знати, який вигляд має префікс гравця, але ми не хочемо створювати другий обліковий запис або міняти свій привілей, тому ми просто даємо іншому гравцю привілей гравця та пишемо його нік у першому значенні, а після - бажаний заповнювач.

Приклад: /papi parse whereareiam32 %luckperms_prefix% : Воно виведе значення від значення плейсхолдера від імені гравця "whereareiam32".

Більше корисної інформації можна знайти тут: EnotTeam - Створення серверів Майнкрафт

104 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии