PlugMan - як встановлювати / перезавантажувати / видаляти плагіни без перезавантаження майнкрафт сервера

Усім адміністраторам майнкрафт серверів, які мають хоч якісь справи зі встановленням плагінів, не буде новиною наявність факту необхідності перезавантаження сервера після встановлення / видалення плагіна з папки /plugins

Изображение записи на Голем

Та що там говорити, розробники деяких плагінів навіть не спромоглися зробити нормальне перезавантаження своєї розробки, не вдаючись до перезавантаження самого сервера.

На щастя, існує розробка під назвою PlugMan - плагін, який дасть вам змогу керувати іншими плагінами без перезавантаження сервера безпосередньо. Якщо у вас пік онлайну, а вам терміново потрібно видалити якийсь плагін - будь ласка, PlugMan до ваших послуг. Хочеться додати / перезавантажити якийсь плагін - будь ласка!

У цьому гайді ми розберемо основні операції PlugMan і навчимося правильно його встановлювати & закривати його вразливості.

Як встановити плагін PlugMan на свій Minecraft сервер

Для початку, вам необхідно переконатися в наявності плагінів-бібліотек на вашому сервері - Vault і ProtocolLib. Без них плагін працювати не буде.

Далі просто завантажуємо .jar файл PlugMan зі SpigotMC (клік) і кидаємо його в папку plugins, після перезавантажуємо сервер. Яка іронія....

Обов'язково блокуємо виконання команди plugman усередині самої гри, оскільки це може призвести до відвантаження плагінів-захисників хакерами та подальшого зламу сервера з усіма наслідками, що випливають з цього.

Основні команди плагіна PlugMan

/plugman load НазваJarФайла - завантажити новий плагін у пам'ять сервера
/plugman unload НазваСамогоПлагіна - вивантажити плагін із пам'яті сервера
/plugman restart НазваПлагіна - перезавантажити плагін
/plugman disable НазваПлагіна - тимчасово вимкнути плагін
/plugman enable НазваПлагіна - увімкнути плагін
/plugman check - Перевірити оновлення
Изображение записи на Голем

Plugman Налаштування плагіна на майнкрафт сервері

Дякуємо за прочитання нашого гайда щодо плагіна PlugMan!

Більше корисної інформації можна знайти тут:

252 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии