Перший моб Minecraft Live - Краб

У краба є одна гігантська клешня, якою він любить розмахувати, пробираючись через свій будинок у мангровому болоті. Цей гігантський кіготь дуже особливий, тому що, якщо гравцеві вдасться його знайти, він зможе використовувати його для розміщення блоків подалі! Звучить корисно. Як і його аналоги з реального світу, краб важливий для екосистеми мангрових боліт, що ховається серед ліан та бруду. Але візьміть підказку з відео нижче - якщо ви збираєтеся грати в хованки з цим потенційним новим мобом, тоді тримайте вухо гостро! Чекаємо на інших мобів на Minecraft Live.

Нам здається він буде найкориснішим мобом!

Шукаєш сервер Minecraft на нових версіях з великим онлайном? Голем Моніторинг сервера Майнкрафт допоможе тобі. Ми ретельно відбираємо і модеруємо всі опубліковані сервери Майнкрафт, щоб ти міг бути впевнений у їхній якості.

Cервер Майнкрафт 1.21 та нижче можна знайти тут

Изображение записи на Голем

Голем Моніторинг Майнкрафт сервер 1.21

Ми вважаємо, додавання краба в гру принесе безліч користі. По-перше, це дасть змогу урізноманітнити фауну Minecraft. Досі в мангрових біомах мешкали переважно риби, черепахи та жаби. Краб стане першим ракоподібним у цьому світі.

По-друге, краб може стати джерелом нових ресурсів, як-от крабове м'ясо або панцир. З цих матеріалів гравці зможуть крафтити цікаві предмети.

Нарешті, поведінка краба, найімовірніше, буде кумедною і пожвавить світ. Уявляю, як ці милі рачки пересуватимуться пляжами або ховатимуться в заростях мангрових дерев!

Тепер спільнота гравців Майнкрафт може проголосувати, чи стане краб офіційним мобом. Голосування триватиме 48 годин, починаючи з 13 жовтня о 13:00 за східним часом. Підтримайте цього милого ракоподібного і допоможіть йому оселитися у світі Minecraft!

77 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии