Зловісні випробування, нові ефекти і чари на булаву Майнкрафт 1.21 24w13a

Зловісні події - остання нова функція в Майнкрафт 1.21 про це сказано на офіційному сайті Minecraft.

Изображение записи на Голем

Зловісне випробування

Нову зловісну подію можна активувати, досліджуючи Палац випробувань з ефектом Поганого знамення. Знамення випробування замінить Погане знамення, якщо гравець з'явиться біля звичайного розсадника випробувань. Тривалість "Знамення випробування" становить 15 хвилин помножені на рівень "Поганого знамення". Так само від гравців з "Знаменням випробування" виходять частинки у формі синього черепа.

Изображение записи на Голем

Зловісні події

Зловісні події - складні івенти, які може ініціювати гравець із "Поганим знаменням". Рейди розбійників - одна з таких зловісних подій.

Зміни Поганого знамення

Більше не запускає рейд під час входу в село, замість цього "Погане знамення" перетворюється на "Знамення рейду" з тривалістю в 30 секунд. Після цих 30 секунд рейд почнеться там, де гравець отримав "Рейдове знамення". Як і будь-який інший ефект, "Знамення рейду" можна зняти, випивши відро молока. "Погане знамення" більше не видається гравцям, які вбили капітана рейду поза рейдом. Замість цього гравці можуть отримати ефект, випивши вміст зловісної пляшки.

Зловісна пляшка

Гравці можуть випити її вміст, щоб отримати "Погане знамення" на 1 годину 40 хвилин. Існує 5 варіантів, по одному на кожен рівень ефекту. Може стакатись до 64 штук, під час вживання зникає. З малою ймовірністю можна отримати з будь-якого сховища або вибити з капітана рейду.

Нові ефекти та зілля:

  • "Wind Charged" - створює заряд вітру після смерті моба. Створюється з вітряного стрижня і каламутного зілля.
  • "Weaving" - створює павутину після смерті моба. Створюється з павутини та каламутного зілля. Моби з цим ефектом ігнорують уповільнення павутини.
  • "Oozing" - створює двох слимаків після смерті моба. Створюється з блоку слизу і каламутного зілля. Не працює на слимаках.
  • "Infested" - з шансом у 5% створює 1-2 лусочниці при ударі по мобу. Створюється з каменю і каламутного зілля. Не працює на лусочницях.

Ці ефекти можуть бути створені зловісним розсадником випробувань.

Изображение записи на Голем

Зловісний розсадник випробувань

Потужніша стадія розсадника випробувань, що видає унікальні випробування і нагороди.

Звичайний розсадник випробувань стане зловісним, якщо:
- Він не в стадії перезаряджання;
- Він у стадії перезаряджання, але не був зловісним під час своєї останньої активації.

Становлення зловісним скине час перезаряджання розсадника. Під час робочої стадії зловісний розсадник випробувань:
- Світиться синім замість помаранчевого;
- Випускає частинки полум'я душ;
- Створює мобів у броні з оздобленням Палацу випробувань. Зараз ця броня може випасти з моба, однак це буде видалено;
- Створює осідаючі зілля над головами гравців і мобів.

Становлення зловісним знищить усіх створених у звичайній стадії мобів. І після перемоги над усіма ворогами, розсадник видасть цінніші нагороди, однією з яких може бути зловісний ключ випробувань.

Зловісне сховище

Новий варіант сховища, який має інший вигляд і випускає частинки полум'я душі. Відкривається зловісним клюєм випробувань і видає куди цінніші нагороди.

Лут Палацу випробувань

Звичайні сховища:
- Тепер не можна отримати важке ядро, прапор прапора "Guster" і ковальський шаблон "Bolt".
- Тепер можна отримати зловісну пляшку I-II рівня і тризуб.

Зловісні сховища:
- Можна отримати зловісну пляшку III-V рівня, зачароване золоте яблуко, прапор прапора "Guster", ковальський шаблон "Bolt", важке ядро і чари "Density", "Breach" і "Wind Burst".

Розсадник випробувань:
- Тепер можна отримати більше їжі високої якості.

Зловісний розсадник випробувань:
- Можна отримати зловісний ключ випробувань із шансом у 30%.

Изображение записи на Голем

Палац випробувань

Зменшено кількість розсадників випробувань у коридорах. А також змінено генерацію коридорів і кімнат - змінено положення сховищ і додано зловісні сховища.

Булава

Ефект частинок, що розлітаються, від нищівної атаки було посилено. Збільшено силу і дальність відкидання від нищівної атаки. Відкидання стає ще сильнішим, якщо перед ударом гравець падає з 5 і більше блоків. Базову додаткову шкоду за блок було зменшено до 3 одиниць.

Чари "Лагодження", "Міцність", "Небесна кара", "Бич членистоногих", "Вогняний дотик" і "Прокляття зникнення" тепер можна накласти на булаву.

Нові унікальні чари для булави:
- "Density" - збільшує шкоду за блок. Має 5 рівнів, кожен рівень збільшує шкоду на 1 одиницю. Може бути отриманий на чарівницькому столі і в луті данжів;
- "Breach" - збільшує пробиваність броні. Має 4 рівні, кожен рівень знижує ефективність броні на 15%. Може бути отриманий на чародійському столі та в луті данжів.
- "Wind Burst" - створює вітровий вибух під час удару по ворогу, який підкидає гравця вгору і дає змогу об'єднувати нищівні атаки. Має 3 рівні, кожен рівень збільшує силу підкидання вгору. Може бути отриманий тільки зі зловісних сховищ.

Демонстрація нового зачарування на молот і на нові частинки нищівного удару

Напиши свою думку!

Напиши свою думку щодо нового оновлення в майнкрафт 1.21! Особисто нам сподобався снапшот і ми вважаємо, що 1.21 буде одним із найцікавіших оновлень у Майнкрафт.

722 views
0 комментариев
Пожалуйста, создайте учетную запись или
авторизуйтесь прежде чем оставлять комментарии